Vikt och mått

Vägde mig nyss, alltså på kvällen. Och har mens.
Men ändå står vågen på en klockren 53 kg!
HELT SJUKT! Inte vägt såhär lite på ett och ett halvt år!
Ska bli spännande och se om den visar mer eller mindre imorgon bitti,
hoppas självklart på mindre eftersom det trots allt är kväll och jag precis smällt i mig en fruktsallad :)
Midjemåttet upp en cm men det är inget konstigt med tanke på att förra gången jag mätte så hade jag typ
haft diarré. Mysigt va? Åh vad ni ville läsa det.
Så vikt 53 kg, midja 67cm.
Nu återstår helgens utmaning att INTE äta chips! ;) Har bestämt mig för att jag SKA ner till 49-50kg och ju
tidigare desto bättre för då kan jag handla kläder!
Men vet ni vad det bästa är? Jag ÄTER. Jag gör verkligen det. Men verkar ändå gå ner, långsamt visserligen men det är ju bara bra! Det är bättre att ha tålamod! Just nu skulle jag gissa på att jag ligger på 900-1200kcal om dagen, då äter jag 5 mål, tills jag blir mätt, äter på fasta tider frukost-fika-lunch-middag och sen kvällsfruktsallad när jag är hungrig :D Wie hoppas det håller i sig, känner för första gången på SEX ÅR att jag kan äta som en normal person utan att gå upp 3 kg på en dag!!!!

Liothyronin

Är det någon annan som äter Lio och har gått ner i vikt?
Andra biverkningar?
Och jag uppmanar ingen att ta Lio om ni inte behöver det pga er sköldkörtelsjukdom och får
det urskrivet av läkare!!!! Ni kan förstöra er hormonbalans och förbränning för alltid!!

SÅ JÄVLA GLAD

PRECIS FÅTT MIN NYA MEDICIN (som hjälpt många att gå ner i vikt också!) SÅ NU KANSKE JAG ÄNTLIGEN KAN ÄTA SOM EN NORMAL PERSON OCH ÄNDÅ VARA SMAL!!! Jag äter liksom 800kcal och går upp/står still, MEN NU KANSKE MIN FÖRBRÄNNING KOMMER IGÅNG! FUCK YEAH!

Näsblod.


Ätit alldeles för mycket denna veckan.
Maten bra, men chips och sånt.
Ligger kvar på 54.0 kg.
Tänk vad mycket jag gått ner om jag inte tryckt i mig typ 4 chipspåsar?
Iallafall 53.5 kg.
Åt lite av gårdagens chips till frukost. Fick panik. "Ska ju inte äta mera chips på minst en månad".
Gick upp, spydde. Började blöda näsblod? WTF?
Det har aldrig hänt innan?


Jävla sommar.

Sommar närmar sig och paniken sätter in. Jag har fan inte gått ner ett jävla skit sen i december.
DECEMBER?!?! Jag har 4-5 kilo kvar att gå ner till sommaren, jag SKA fan. Gör min diet nu som jag fått
av näringsterapeuten. Tror inte jag gått ner någonting egentligen, bara att jag går på toaletten oftare som gjort 0,5kg skillnad. När han lättar på reglerna ska jag göra pulver i 1-2veckor, sedan min sommardiet som alltid fungerat förut..Det måste gå. Vad har ni för tips?

Busy Busy!

Förlåt för att jag inte har skrivit på så länge. Jag har praktik just nu och är superupptagen om dagarna. Hinner inte ens på in på Facebook haha, då är det illa !
Jag var hos näringsterapeuten förra veckan. Går just nu på en diet utan socker, gluten, jäst, alkohol, alla frukter utom melon och ananas, inga grönsaker utom tomat och sparris, inga mjölkprodukter, ingen soja, bara vit fisk osv osv. Blir inte så mycket kul eftersom jag är vegetarian också. Men det går bra. Mådde rent ut sagt skit första dagarna. Fick gå hem tidigare från praktiken för jag mådde så illa, och bara lägga mig och sova. Men det är bättre nu, fått tillbaka energin. Fuskar lite, det måste jag ju erkänna. Första vecka gick jättebra, åt inget socker alls. Men var svårare denna veckan hittills, ätit lite torkad ananas och lite godis som är helveganskt och utan gluten och sånt. Men äter typ en halv torkad ananas och sen är det bra, eller tre godisbitar. Vet att jag inte ska äta någon socker alls men det gåååår liksom inte.

 

I alla fall, vikten då. Vägde mig i morse faktiskt och ligger på 54,0. Gått ner ett halvt kilo dena veckan med andra ord, utan att banta liksom. Allt är ju äckligt som jag äter så blir inte såmycket ändå haha. Men går verkligen inte hungrig och den käns ju bra, at jag kan ligga kvar på en stabil vikt ändå. När jag får börja äta lite mer som jag vill igen så ska jag prova

Frukost: Havregrynsgröt (kalorisnålt och man står sig)
Lunch: Frukt smoothie

Middag: Sojayoghurt och frukt sallad

Har kommit fram till att det måste vara bättre än Naturdiet osv eftersom det innehåller så mycket socker. Dessutom är maten lätt att ta med sig till jobb, skola, utflykter på sommaren. Och sen kommer jag ju inte dricka på ett tag nu, typ inte förrän i sommar om ens då, om jag får för näringsterapeuten. Och sen ska jag försöka börja äta mer glutenfritt, och kontrollera portionerna när man faktiskt får unna sig en kväll på helgen. Ett snacks per vecka och en fri måltid per vecka. Det är ju så man ska göra resten av livet, så lika bra att börja nu.

 

Hör gärna av er hur det går för er, frågor, tips, synpunkter eller något. Kram.


RSS 2.0